Voorjaarscompetitie KNLTB

LTC Zutphen Dames 1 kampioen

Ieder jaar neemt LTC Zutphen met veel teams deel aan de KNLTB Districtscompetitie in het voorjaar. Heren teams, dames teams en gemengde teams spelen wekelijks tegen andere clubs uit het district met als doel kampioen te worden in hun klasse. Naast de sportieve uitdaging is het ook nog eens heel gezellig om met een team uit te komen in de competitie.

Leden van LTC Zutphen kunnen zich tegen betaling van een kleine competitiebijdrage opgeven voor deelname aan de competitie in een team. Uiteraard ben je van harte welkom zelf een team samen te stellen, maar wij kunnen ook zeker kijken of we een team op jouw niveau voor je kunnen vinden. Belangrijkste is dat je lid bent van de club. Zonder geldig KNLTB lidmaatschap is het niet toegestaan uit te komen voor een tennisclub in de competitie.

Najaarscompetitie KNLTB

Ook in het najaar doet Tennisclub volop mee met de KNLTB Districtscompetitie. Met een groot aantal heren, dames en gemengde teams strijden we na de zomer tegen clubs uit de omgeving. Een hele leuke manier om in teamverband wekelijks spannende tenniswedstrijden te spelen.

Om deel te kunnen nemen aan de Najaarscompetitie dien je allereerst lid te zijn van LTC Zutphen. Je kunt je individueel opgeven, maar het is natuurlijk ook mogelijk zelf een heel team samen te stellen. Zolang alle spelers lid zijn van de club kunnen wij een team voor je aanvragen. Het is dan aan de KNLTB om ons verzoek te accepteren.

Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017 is niet meer mogelijk. Zodra er kan worden ingeschreven voor 2018 tref je hier meer informatie aan.