Voorjaarscompetitie KNLTB

LTC Zutphen Dames 1 kampioen

Ieder jaar neemt LTC Zutphen met veel teams deel aan de KNLTB Districtscompetitie in het voorjaar. Heren teams, dames teams en gemengde teams spelen wekelijks tegen andere clubs uit het district met als doel kampioen te worden in hun klasse. Naast de sportieve uitdaging is het ook nog eens heel gezellig om met een team uit te komen in de competitie.

Leden van LTC Zutphen kunnen zich tegen betaling van een kleine competitiebijdrage opgeven voor deelname aan de competitie in een team. Uiteraard ben je van harte welkom zelf een team samen te stellen, maar wij kunnen ook zeker kijken of we een team op jouw niveau voor je kunnen vinden. Belangrijkste is dat je lid bent van de club. Zonder geldig KNLTB lidmaatschap is het niet toegestaan uit te komen voor een tennisclub in de competitie.

Najaarscompetitie KNLTB

Vanaf half september start de najaarscompetitie weer. Er zijn diverse competitiemogelijkheden op diverse dagen. Zie de website van de KNLTB voor alle details. Data; van half september tot eind oktober.

Opgave kan per team en als je nog geen team hebt kun je je ook individueel aanmelden, dan kijken we of er mogelijkheden zijn. Als je wilt deelnemen graag een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv de teamleden en de gewenste speeldag. Opgave voor 15 juni aub.