Opendagen

Open middag/ochtend voor jeugd met ouders 16/17 maart.

LTC Zutphen heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan voorbereid. Er zijn voor zowel voor kinderen 5-9 jr en 10-17 jr leuke leerzame clinics met onze clubtrainers van tennisschool ProTe-In en uitdagende spelletjes. Ook voor de ouders is er de mogelijkheid om op de baan kennis te maken met deze fantastische sport. Tennismaterialen zijn aanwezig maar zorg zelf wel voor goede sportschoenen (ook voor de kids). Ervaring met tennis is hiervoor echt níet nodig.

Kun je niet op zaterdagmiddag dan kom je toch zondagochtend of omgekeerd. Wie op de open dag lid wordt, krijgt een aantrekkelijke aanbieding.

Hopelijk is het lekker weer en kan er vanuit het clubhuis genoten worden van deze open dag en is er voldoende ruimte en tijd om informatie op te vragen en te bespreken.

tot dan!

Jeugdcommissie

Het jaar 2018 is nog niet voorbij. Maar de Jeugd Commissie is al bezig met de voorbereidingen van de Jeugd Competitie (Rood, Oranje, Groen en Geel) voor het komend voorjaar 2019.

De voorjaarscompetitie komt er weer aan! Heb je zin om competitie te spelen in de maanden april en mei 2019, geef je op!

Opgeven graag uiterlijk op 28 december 2018.