lidmaatschappen

Hier vind je alles terug over het lidmaatschap van LTC Zutphen:

Het aanmelden doet u als volgt:

• Download het aanmeldingsformulier in pdf-formaat
  • Open dit formulier met Acrobat Reader en vul het formulier op de computer in. Eventueel kunt u het formulier ook eerst afdrukken en met de pen invullen.
  • Stuur het volledig ingevulde en ondertekend formulier samen met een officiële pasfoto (35 x 45 mm) naar:
    LTC Zutphen
    t.a.v. Ledenadministratie
    Leeuweriklaan 52
    7203 JE Zutphen

Mijn lidmaatschap opzeggen, hoe gaat dat ook alweer?

Hopelijk denk jij nog niet aan opzeggen, maar voor het geval dat jij dat toch van plan bent, vermelden wij hier de juiste procedure.

Opzeggen doe je altijd schriftelijk of per mail bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de vereniging. Van een opzegging krijg je altijd binnen 14 dagen een bevestiging.

Mondelinge opzeggingen worden niet gehonoreerd, ook niet als die gedaan zijn bij één van de tennistrainers.

De opzegtermijn is één maand voor aanvang van het nieuwe contributiejaar.

Aangezien het contributiejaar gelijk loopt met het kalenderjaar (van januari tot en met december) dien je vóór 1 december van het lopende jaar op te zeggen.

De opzegging gaat dan in per 1 januari van het volgende jaar.

Contributiebedragen

Soort lidmaatschapBedragOmschrijving
Senior € 174 Seniorleden tot 70 jaar betalen jaarlijks een toeslag van € 20. Wanneer vrijwilligerswerk van 8 uur per jaar is uitgevoerd, wordt dit bedrag retour gestort door de penningmeester. Met ingang van 1 januari van het jaar waarin men de leeftijd van 70 jaar bereikt, wordt men vrijgesteld van vrijwilligerswerk.
Junior € 110 Leeftijd 10-17 jaar. Met ingang van 1 januari van het jaar waarin junioren de leeftijd van 18 jaar bereiken, worden ze senior.
Pupil € 56

Leeftijd 5-9 jaar. Met ingang van 1 januari van het jaar waarin pupillen de leeftijd van 10 jaar bereiken, worden  ze juniorlid.

Gezinslid € 30  De regeling is bedoeld voor gezinnen op één adres. Het goedkoopste lidmaatschap wordt vervangen door een bijdrage van € 30,- voor elk 4e of volgende gezinslid.
2 mnd Gastspeler  € 30 Gastspeler voor 2 maanden, voor alle deelnemers die niet onder de kidsactie vallen.  Geen formeel KNLTB pasje, dus geen competitie en toernooien.
Competitielidmaatschap senior € 75 Na overleg met de competitieleider. Pas is geldig van 1 april t/m laatste competitiedag. Pasje inleveren na afloop competitie.
Competitielidmaatschap pupil/junior € 30 Alleen op verzoek van jeugdcommissie, pasje inleveren na afloop. De pas is geldig van 1 april t/m de laatste competitie dag.
Studentenlidmaatschap € 75 Op vertoon van studentenkaart of inschrijving.
Buitenlid € 75 Woonplaats > 30 km van tennispark.