Wat is de club van 50?

De club van 50 is de groep mensen die LTC Zutphen een warm hart toedragen en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van €50,- sponsoren. De inkomsten uit deze club worden besteed aan activiteiten voor de jeugd of andere doeleinden.

Wie kunnen er lid zijn van de club van 50?

Alle leden, maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen mensen die LTC Zutphen een warm hart toedragen.

Wat gebeurt er met het geld?

Suggesties kunnen worden gedaan om een projekt of aanschaf van materiaal te ondersteunen. Deze suggesties worden door het clubbestuur besproken.

Hoe kan ik lid worden?

Je kunt lid worden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In deze email kun je je naam en adresgegevens achterlaten, wij nemen dan spoedig contact met je op.

Tot nu toe hebben de volgende personen zich aangemeld:

• Mark van den Berg
  • Bernd Dullaert